Moravia Hovacor - úvodní stránka

Menu

6. týden 18.05.2020 - 24.05.2020

24. 05. 2020

Šestý týden života štěňátek se navršil a to bylo také ve znamení dalšího odčervení. Tentokrát už měla místo pasty tabletky... u prvního hnědého Geryona jsem se napoprvé "netrefila" tak, aby tabletku spolkl, ale druhý pokus byl už úspěšný a u ostatních už to bylo bez větších komplikací. 

23. 05. 2020

Dnešní dvě návštěvy si štěňátek moc neužila... deštivé počasí je ven moc nelákalo, ale na chvíli se přeci jen umoudřilo a s pomocí majitele "růžové Gaiky" se štěňátka podařilo vyfotit. Fotky budou postupně doplněny k jednotlivým štěňátkům.

22. 05. 2020

Ráno se podívám z okna a Tino sedí u branky ke štěňátkům a bez hnutí mrňata sleduje. Mezi ně ale chodí minimálně a zase honem rychle mizí, když se mu začnou motat pod nohama.

Agiška se mezi nima zdržuje už jen krátce a dnes také poprvé si je už nezavedla do boudičky, ale kojila je ve stoje... teda ne, že by si to užívala, ale chvíli jim postála, když se na ni sesypali jak včely na med :)

Nejraději je mezi nima v době, kdy se krmí... to ji nehoní a ona je může opečovávat. 

20. 05. 2020

Dnes pokořily i nejmenší holčičky hranici 3 kg a i když nerostou závratnou rychlostí, váhu do odběru by měly dohnat. Největší tři mrňata jsou sice o kilo těžší, ale to těm dvěma neubírá nic na tom, že si dokážou udělat u misek místo. 

18. 05. 2020

Hrací koutek štěňátka využívají stále víc, nejoblíbenější jsou dětské tunely... do starého v kotci si schovávají hračky, ve venkovním pořádají honičky a v kutálení je občas zastaví až studna :)

Pokusy o focení nebo natáčení jsou čím dál složitější... většinou se shluknout u mě a když je odlákám, tak než se s foťákem zase o kousek vzdálím, tak se zase vrátí nebo zmizí.

Také mi pěkně motají hlavu, jak se mezi sebou střídají... takže ne vždy se mi podaří vyfotit všechny... momentálně má nejvíc fotek růžová Gaia a utajený je modrý pejsek, který se vždycky někam zašije :) 

 


« Zpět na seznam článků

© Moravia Hovacor | Webmasterova.cz