Moravia Hovacor - úvodní stránka

Menu

5. týden 11.05.2020 - 17.05.2020

17. 05. 2020

Víkend byl slunečný a opět ve znamení návštěv. Pejsci už mají své majitele, u holek ještě čekáme na rozhodnutí, jestli budu mít v sousedství červenou nebo fialovou holčičku. 

Štěňátka jsou kontaktní a milá... ale zoubky už jdou pořádně cítit a souboje mezi sebou mají docela ostré... a většinou si vyřizují takto své záležitosti holčičky nebo jsou alespoň víc slyšet :) 

14. 05. 2020

Studená vlna pokračuje a deštivé počasí se střídá se zataženým a jen občas vykouklým sluníčkem. Pár odvážlivců jsme museli před deštěm schovávat, ale většina štěňátek se zdržovala pod střechou. Včera po poledním krmení se stihli alespoň trochu vyřádit, ale pak už pršelo až do večera, takže jsem vynechala i pravidelné vážení, abych je nemusela přenášet v dešti... dát si váhu na zem v kotci nemělo smysl, byla by na ní buď valná hromada nebo by mi mrňata utíkala :)

Na focení to teď není ideální, tak jsem zkusila natočit krátká videa na mobil a udělala jsem jim z toho krátké video... hry a bitky jsou již na dením pořádku a zájem o "kořist" se také pomalu zvyšuje... a tím nastávají i první pokusy o přetahování se sourozenci. Víkend nám slibuje počasí příjemnější, tak už snad nebudou na záběrech jak "uleptané zmoklé slepice" :) 

12. 05. 2020

První děštivá noc za námi, naštěstí se nám bouřka vyhnula, kromě vydatného pršení bylo jen pár blesků a vzdálených hromů. Nejvíc zmoklá jsem nakonec byla já :)

Ráno do mokra se ještě štěňátkům moc nechtělo, ale odpoledne a hlavně navečer už venku začali pěkně řádit. Agiška se preventivně uklidila na studnu, aby na ni nedosáhli. Tina zase naopak už začali víc zajímat... ale před hromadnou přesilou, která se mu vstoupila do cesty, také raději ustupoval.

 


« Zpět na seznam článků

© Moravia Hovacor | Webmasterova.cz