Moravia Hovacor - úvodní stránka

Menu

2007/05/18 Výcvikový víkend Břehy

Ve dnech 18. - 20. 5. 2007 pořádal HWPS pod vedením hlavní organizátorky Ivany Vlkové v autokempu Buňkov výcvikový víkend zaměřený na nácvik obran. Po celou dobu se všem hovawartům, zkušenějším i úplným začátečníkům, věnoval výborný figurant Zdeněk Vlk.

Na víkend jsem vyrazila s Roxy a s Argem.Trochu jsem sice měla obavy, jak je oba zvládnu, protože nejsou na sebe moc zvyklí, ale nakonec vše proběhlo bez problémů. Prostory autokempu byly prostorné a skvělá byl velká vodní plocha, kde se psi měli možnost během dne osvěžit. Počasí k tomu lákalo, celý víkend byl příjemně teplý a slunečný. Vodu si tedy hlavně užíval Argo ... i když je z domu zvyklý spíše na mělčinu a brodění, zaplaval si i ve stojaté hlubší vodě, ale je fakt, že pro jistotu se nepouštěl moc daleko od břehu. To Roxynka tak odvážná nebyla ... stačilo ji osvěžení na kraji, kde ještě dosáhla na dno o:)

Výcvik obran probíhal individuálně ráno a odpoledne, využívaly se k tomu prostory fotbalového hřiště, které bylo hned za branami kempu.

Své první kroky na poli obranářském si zde vyzkoušel i náš odchovanec Ezop a svým výkonem příjemně překvapil o:)

Jedno "prvenství" jsem absolvovala i já. Ve čtvrtek před akcí mi přišel domů nový fotoaparát - zrcadlovka Nikon D40. Víkend byl tedy i mým prvním seznámením s novým foťákem a za pomoci Aleny Celé jsem se pomalu dostávala do "tajů" fotografování zrcadlem...

Ve fotogalerii se můžete podívat na výsledek - v akci jsou tam Argo, Roxy a Ezop, dole je pár odpočinkových fotek ...


« Zpět na seznam článků

© Moravia Hovacor | Webmasterova.cz